Leveringsvoorwaarden

Jouw bestelling wordt op de meest betrouwbare manier verzonden door een van onze verzendpartners,  DHL of PostNL.  Bovendien worden bestellingen van boven de €50,00 gratis verzonden!


Wanneer kan ik mijn bestelling bij mij thuis verwachten?

Bestellingen die volledig op voorraad zijn worden op de dag van de bestelling ingepakt. Wanneer je de bestelling voor 15.00 uur geplaatst hebt, zal deze de volgende werkdag (of zaterdag) door onze koeriersdienst bij jou thuis worden aangeboden. De verwachtte levertijden staan per product aangegeven in de webshop.


Ik heb meerdere producten besteld met verschillende levertijden, wanneer kan ik mijn bestelling bij mij thuis verwachten?

Wanneer je producten bestelt met verschillende levertijden, wordt je gehele bestelling bezorgd op basis van het product met de langste levertijd. Het is ook mogelijk om een gedeelte van je bestelling eerder te laten verzenden als het verschil in levertijd tussen de producten meer dan 7 dagen bedraagt. Neem hiervoor even contact op met het Burned Sports team via +31 (0)85 782 62 60 of stuur een email naar klantenservice@burnedsports.nl