Burned Sports Utrecht

Burned Sports Utrecht

Een stad als Utrecht heeft een sportzaak nodig als Burned Sports. Speciaal gericht op zaalsporten, met zaalschoenen, kleding en protectie. Opgezet door sporters en voor sporters. We zijn gevestigd in de Lange Koestraat, dat is mooi centraal in het centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving en onze winkel is ook prima te bereiken vanaf het Centraal Station Utrecht.


Burned Sports Utrecht

St. Jacobsstraat 247

3511 BP Utrecht

tel: 030- 238 0060


Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 10:00 – 18:00

Woensdag 10:00 – 18:00

Donderdag 10:00 – 21:00

Vrijdag 10:00 – 18:00

Zaterdag 10:00 – 18:00

Zondag 12:00 – 17:00


Sporten in de Domstad

Utrecht is een grote stad en er wonen relatief veel jonge mensen, omdat het een studentenstad is. We zien dan ook vele sportclubs, zoals De Cangeroos, BC Utrecht, Amazone en de Utrecht Bulls, alle basketbal. In andere zaalsporten zien we VVU, de grootste volleybalclub van Utrecht, maar ook Switch en Majella (volleybal) en clubs als HMS/Achilles en HV Beertje bij handbal. Burned Sports is er voor de professional, de serieuze sporter en de recreatieve sporter. We vinden het tof om echte pro’s tot onze klantenkring te mogen rekenen, maar we zijn ook altijd weer even enthousiast als een jong kind zijn eerste zaalschoenen bij ons komt halen. 


Burned Sports

De eerste winkel van Burned Sports werd in 2011 opgericht door echt basketbalfanaten. We vonden het aanbod in Nederland niet groot genoeg en besloten het verschil te gaan maken. Inmiddels hebben we vier winkels, verspreid door het land én een veelbezochte webwinkel. Onze medewerkers weten van wanten en je kan zelfs een afspraak maken voor persoonlijk advies door een echte kenner.