Adidas

Weergegeven:
Sorteren op:

Adidas basketbalschoenen

Met de lichtste basketbalschoenen in de markt is Adidas een belangrijkere speler. Het lichtgewicht bovenwerk draagt zeer prettig en maakt dat de schoen flexibel is. Uiteraard heeft de schoen ook goede demping, zodat de drager goed ondersteund wordt en optimaal kan shinen op het veld. De prijsrange waarin je de Adidas kan plaatsen is zeer breed. Voor ieder is er wat wils; met lageinstapprijzen voor de beginner en basketbalschoenen van hoge kwaliteit voor de professional. Over professionals gesproken; Adidas heeft verschillende basketballers onder contract die hun eigen lijn hebben. Met Derrick Rose, Dwight Howard, John Wall en Damian Lillard  zijn dat niet de minste namen.


Adidas

De Adidas basketbalschoenen zijn favoriet van vele spelers. Niet alleen de sneakers zijn populair, ook de basketbalkleding van dit merk. Fijne jerseys van NBA-clubs als de Chicago Bulls, San Antonio Spurs, de Washingtons Wizards (met eigenaar Michael Jordan!), de Brooklyn Nets en andere grote namen. En wat dacht je van onze shorts, shirts en truien. Alles van goede kwaliteit, ademend en een fijne pasvorm. 


Burned

Het in 2011 opgerichte Burned is een winkel voor en door basketballers. Wij voelen ons als een vis in het water in de scene en we dragen de sport en warm hart toe. Onder onze klanten mogen we ook professionele spelers rekenen, maar we zijn even enthousiast als een kind zijn eerste paar basketbalschoenen komt kopen. We streven ernaar ons assortiment breed te houden en scherp te prijzen. Met merken als Adidas, Nike, Under Armour, K1X en Peak bieden we de beste basketbalschoenen die er zijn. Naast deze webshop hebben we vier fysieke winkels, verspreid door het land. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en voor uitgebreid advies kun je zelfs een afspraak maken met een echte basketbalspecialist. Wil je online bestellen, maar heb je een vraag, bel dan naar een winkel. Onze medewerkers helpen je graag.